Kutatás és fejlesztés

Célunk

A legmagasabb minőségű, innovatív és fenntartható élelmiszerek fejlesztése Önnek, az Ön egyéni igényei szerint! 

A legmagasabb minőség

Amikor új terméket fejlesztünk, nem szabad veszélyeztetnünk a termékeink megszokott minőségét. Ez a kiindulási alapunk. 
Ez az alapanyagokkal kezdődik, és a gyártással fejeződik be. Így nyersanyagaink, amelyeket a termékeinkhez használunk alapos vizsgálaton mennek át. Ezt egy biológus és élelmiszertechnikus csapat biztosítja. Minőségbiztosítási szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik az összes NUTRIXXION termék minőségét. Így, ha termékeinket fogyasztja, biztos lehet benne, hogy egy olyan élelmiszert tart a kezében, amelyhez csak kiválasztott és ellenőrzött nyersanyagokat használtak.

Az alapanyagok minőségén kívül a modern termelési folyamat az alfája és omegája a magas minőségi színvonalnak. Gyártóhelyeink Németországban vagy a szomszédos EU-országokban találhatók. Ezek biztosítják a korszerű gyártást, maximális higiéniai és munkahelyi biztonságot nyújtva munkatársaink számára is. 
Gyártóüzemünk ... Tanúsított, és rendszeres szabályozási felügyelet alatt áll. Egyik termékünk sem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek tiltott anyagok, a "Wada listáján" szerepelnek.

A csapat

A csapatszellem kulcsfontosságú szerepet játszik cégünkben. Akár sportbéli- vagy munkahelyi, a csapatszellem döntő fontosságú a sikerhez.
Ez a csapatmunka szintén fontos része az új termékek fejlesztésének. Vannak rendszeres találkozóink, amelyek hivatásos sportolókat is bevonnak, például a MTB kerékpárost, Markus Schulte Lünzum-ot, hogy a termékfejlesztők az ő véleményüket is figyelembe tudják venni. De hobbisportolók is sokszor részt vesznek ilyen meeting-eken. 
Mielőtt egy termékünk forgalomba kerül, kutatóink nem csak elméletben vizsgálják, hanem a gyakorlatban is alapos teszt alá kerül, hivatásos sportolók és ismerőseik által. 
Ez a tapasztalatcsere lehetővé teszi olyan termékek kifejlesztését, amelyek a profi sportolók igényeinek is megfelelnek, valamint aktív amatőr sportolókat is segítenek céljaik elérésében.

Innováció

A hivatásos sportolók, az amatőr sportolók, a kutatók és sportoló orvosaink világszintű hálózata folyamatosan új igényeket támaszt. Mi megpróbáljuk megragadni ezeket a tendenciákat, és beépíteni őket a termékfejlesztésbe, azzal a törekvéssel, hogy az Ön számára a lehető legjobb terméket fejlesszük. 
Ha vannak ötletei vagy javaslatai, kérjük ossza meg velünk. Nyitottak vagyunk a új, innovatív ötletekre.

A jövőnk

Nem csak az új trendekre reagálunk, hanem formálni is akarjuk őket. Együtt veled és csapatunkkal. Mindez a természet és ember tekintetében.